Business partners

Samen, bereiken wij veel meer …

Het verbinden van mensen en processen in de gehele organisatie is onze kracht. Dit geldt ook in het verbinden met business partners. Brendelson hecht veel waarde aan het samenwerken met gedreven en gemotiveerde partners om gezamenlijk voor onze klanten het beoogde doel te bereiken. Gebruik maken van elkaars expertise, elkaar aanvullen met kennis, kunde en capaciteit. Maar ook gezamenlijk successen kunnen vieren is delen.

Onze business partners waar wij in volle tevredenheid mee samenwerken.


Software voor succesvolle Lean Implementatie.

Iets moeilijks makkelijk maken. Dat doet goede software. En dat doet Cierpa. Met een groep steengoeie developers en verbeterexperts ontwikkelen we slimme, toegankelijke software. Zo zorgen wij ervoor dat we het beste uit je bedrijf kunt halen!

Kortere levertijden, kleinere voorraden, grotere productie, snellere productwissels – wij kennen het verbeterproces van A tot Z. We weten welke informatie je nodig hebt om verder te komen. Welke verbetermethodes, technieken en analyses nodig zijn om een echte slag te kunnen maken. En daar is onze software op gericht. Om jou bedrijf te helpen groeien en de competitie te winnen. Dit doen wij o.a. samen met Brendelson als Business-partner.


De verbinding tussen Young Professionals & Professionals

Ascending people ontwikkelt Young Professionals in Noord-Oost Nederland middels een impactvol traineeship waarin deelnemers gedurende 1 jaar in hoog tempo hun professionele- en personal skills verder ontwikkelen. Daartoe is het van belang dat we samen met de Young Professional op zoek gaan naar een baan die in de lijn van hun ambitie ligt. Immers, de juiste match is de beste voedingsbodem om maximale ontwikkeling te bewerkstelligen. Wij werven en selecteren de young professional kosteloos en deze treedt direct bij u als werkgever in dienst. Vindt u Ontwikkeling & Coaching belangrijk maar heeft u deze thema’s niet gestructureerd geborgd? U kunt als werkgever ook zelf een deelnemer aandragen.

Projectleiders met lef.

Probaco is een projectbureau in het brede werkveld van techniek en industrie. Landelijk werken wij aan projecten bij uiteenlopende organisaties. Dit doen we meestal op de werkvloer van onze opdrachtgevers. Als het om kapitaalgoederen gaat, zoals in het geval bij machinebouwers of in de industrie, vormen complexe processen vaak het geheel naar een bijzonder eindproduct. De juiste kennis en expertise zijn noodzakelijk voor het succesvol organiseren en leidinggeven aan deze projecten. De projectleiders van Probaco zijn ervaren doorzetters met de juiste expertise en attitude, waardoor projecten succesvol worden afgerond.