skip to Main Content
Revolution Slider Error: Slider with alias change2 not found.
Maybe you mean: 'Contact' or 'fout' or 'ontwikkeling' or 'partners' or 'Home2019' or 'geolied'

Coaching en persoonlijke begeleiding

Persoonlijke coaching

Of je nou manager, stafmedewerker of directeur bent, iedereen heeft wel eens een extra steuntje in de rug nodig. Wij helpen je daar graag bij.

‘Veranderen is stappen durven zetten. Bewustwording is de eerste en de belangrijkste stap.’

Brendelson gelooft sterk in bewustwording als basis van elke ontwikkeling.

Jezelf goed kennen, je bewust zijn van je eigen kracht en van je eigen zwakheden. De feiten onder ogen durven zien, maken dat je aan de slag kunt om veranderingen in je (werkzame) leven te realiseren. Het stelt je in staat oude patronen te doorbreken en er nieuw gedrag voor in de plaats te zetten.

Verandering verankeren kan alleen door te doen, door nieuw geleerd gedrag ook feitelijk toe te passen in de dagelijkse praktijk. Iedere dag ervan bewust zijn wat je valkuilen zijn en hoe  deze te ontwijken, leiden tot verankering van je verandering.

Wij komen graag met je in contact om samen de persoonlijke doelen te bepalen. Neem nu contact met ons op en klik hier voor het maken van een afspraak.

Burn-out voorkomen

Met Burn-out Prevention kijken we niet alleen naar een medewerker maar ook naar zijn/haar functieomschrijving en het bijbehorende takenpakket van de werknemer. Zoals er een goede balans in je privé leven moet zijn zo moet er ook een goede balans zijn in de werkzaamheden. Met een goede balans voorkomen wij dat een werknemer terugvalt in oude gewoontes. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Maar heb je gevoelens van paniek, (faal)angst, spanning, oververmoeidheid of het gevoel dat je het leven niet meer onder controle hebt. Dan is de kans groot op een burn-out.

Wanneer je al enige tijd bezig bent met het zoeken naar oplossingen, dan besluit je nu dat het tijd is om samen met een coach te kiezen voor een aanpak om je leven weer op de rails te krijgen. Daarom is het nu verstandig, dat je de juiste stappen zet, voor een helder toekomst beeld.

Onder begeleiding zorgen wij ervoor dat je met enkele sessies weer vol in het leven komt te staan. Zowel jongeren als ouderen voelen zich direct door het coaching traject direct vele malen beter.

Wij komen graag met je in contact om weer helderheid en richting te geven zodat je verder kunt. Neem nu contact met ons op en klik hier voor het maken van een afspraak.

Loopbaancoaching

Wie ben je, wat kan je en wat wil je? Dat zijn belangrijke vragen in een loopbaantraject. Een loopbaan verloopt niet vanzelf, daar moet je aan werken. Soms is het nuttig bewust stil te staan bij je drijfveren, je doelen en je eigen persoonlijkheid. Daarbij spelen je eigen persoonlijke omstandigheden een belangrijke rol.

Vaak is er op het loopbaanvlak meer mogelijk dan je denkt. Veel mensen zijn geneigd te denken vanuit de bedreigingen. Daardoor worden nieuwe mogelijkheden al snel de kop ingedrukt en niet nader onderzocht. Tijdens een loopbaantraject word je uitgedaagd om ‘out of the box’ te denken. Wij helpen je daarbij en dagen je uit.

Met onze loopbaancoaching bieden wij een intensieve en persoonlijke begeleiding op het gebied van leven en werken. Door individuele gesprekken en huiswerkopdrachten komt een bewustwordingsproces op gang, waarbij je ontdekt wat je wensen, kwaliteiten en vaardigheden zijn. Maar ook je valkuilen, allergieën en blokkades komen aan bod. Daarnaast krijg je zicht op je overtuigingen, uitdagingen en ontwikkelpunten. Dit alles helpt je om je meer bewust te worden van je drijfveren, verlangens en motivaties voor wat betreft je loopbaan en leven.

Wij komen graag met je in contact om weer helderheid en richting te geven zodat je verder kunt. Neem nu contact met ons op en klik hier voor het maken van een afspraak.

In-company training nodig? Wij regelen het voor je.

 

 

Een in-company training biedt je vele voordelen:

  • De cursusinhoud is flexibel en kan desgewenst voor je organisatie op maat worden gemaakt.
  • Je bespaart op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
  • Je bepaalt in overleg met ons de optimale grootte van de groep(en).
  • De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat als bewijs van deelname.
  • Een incompany training is al snel goedkoper dan deelname met meerdere mensen aan cursussen met een open inschrijving.

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een in-company training.

 

 

[su_button url=”https://www.brendelson.nl/Online/?p=891″ background=”#19a226″ size=”5″]vraag informatie aan[/su_button]

Brendelson, samen bereiken we zoveel meer.

Back To Top