Bedrijfsprocessen verbeteren

Bedrijfsverkoop voorbereiding

Efficiency Improvement

Ook al is uw onderneming nog zo succesvol, u weet dat het altijd beter kan. Beter voor uw klanten, uw medewerkers en uw onderneming. Sterker nog: het zijn juist de succesvolle ondernemers die zich hiervan het meest bewust zijn. Door continu verbeteringen door te voeren, zorgt u ervoor dat uw onderneming ook in de toekomst blijft presteren.

Verbetering van uw onderneming en processen

Verbeteren van een onderneming klinkt veelal zwaar beladen en zeker als de hulp van een externe adviseur wordt ingeschakeld. Ik wil iedere drempel wegnemen, het is namelijk een gezamenlijk proces om tot een verbetering te komen. Het doel van een verbetertraject kan divers zijn, soms radicaal en soms slechts op deelgebieden. Het doel van een verbetertraject moet een resultaat opleveren, namelijk dat u succesvol verder kunt met ondernemen of dat uw bedrijf is voorbereid op een mogelijk verkooptraject.

Ik help u in de voorbereiding naar een succesvolle verkoop

Stel het u voor, na jaren hard gewerkt te hebben aan het opbouwen van een mooi bedrijf, wilt u de opgebouwde waarde verzilveren voor een geruststellende oude dag of voor nieuwe plannen. Wellicht wordt u nu al benaderd of zoekt u contact met een potentiƫle koper. Voordat u het weet zit u in een traject zonder de regie te hebben over het proces. Er wordt enorm veel gevraagd van u maar ook uw dagelijkse bedrijfsvoering heeft volop uw aandacht nodig.

Dit is waar Brendelson in beeld komt

Inzicht, voorbereiding en doel, ik weet als geen ander dat uw bedrijf veelal een levenswerk is, met als doel uw pensioen of dat het de mogelijkheid biedt voor een volgende stap. Verkopen is niet alleen een financiƫle maar vaak ook een emotionele beslissing. Zorgvuldig onderzoeken we of uw bedrijf gereed is om een verkooptraject aan te gaan en daar waar nodig voeren we aanpassingen door. Daarna volgt het opstellen van een verkoopmemorandum, de laatste fase in de voorbereiding naar een bedrijfsverkoop wat uw uiteindelijke doel is. Zorgvuldig, aandachtig, accuraat en met respect help ik u in het verkoopproces.

Een verandering kan alleen plaatsvinden, wanneer de mensen in uw onderneming meebewegen.