skip to Main Content

Projectmanagers

Klanten die onze projectmanagers inhuren zijn op zoek naar professionals die de klus kunnen klaren. Geen mensen die met een theorieboek komen aanzetten, maar die hun ervaring hebben opgedaan in de praktijk. Die door vallen en opstaan het vak van projectmanager meester zijn geworden.

Onze professional beschikken over een ruime ervaring met bewezen projectsuccessen. Of dat nu bijvoorbeeld gaat om finance, sales, inkoop of marketing, onze experts geven leiding en sturing over uw project. Wat alle projectmanagers bindt, is de liefde en passie voor het vak en een oprechte betrokkenheid bij onze klanten en hun medewerkers.

Buiten onze verbetertrajecten kunnen onze projectmanagers ook instappen op een bestaand traject. Indien een project niet soepel verloopt of als er extra ondersteuning vereist is, kunt u ook de expertise van Brendelson inschakelen. Onze professionals brengen het project snel en goed op orde, zodat de status en de planvorming weer volledig in lijn zijn gebracht met de verwachtingen van de opdrachtgever en de belangrijkste stakeholders. Zo blijft het schip op koers.

Inzicht in uw projecten

Het brengen van inzicht en overzicht in projecten voor alle betrokkenen is een van de belangrijkste doelen van onze projectmanagers. Zij beschikken over de relevante certificeringen en zijn bovenal in staat om deze op praktische en effectieve wijze te hanteren. Van onze ervaren projectmanagers kunt u onder meer het volgende verwachten:

  • Heldere projectvoorstellen en goede projectplannen
  • Beknopte, concrete en overzichtelijke hoofdpuntenrapportage
  • Risico-evaluatie en eigenaarschap van risico’s op de juiste plek
  • Transparante inrichting van informatiemanagement
  • Tijdige en gepaste communicatie met betrokkenen
  • Kracht in kwaliteitsplanning en kwaliteitsbeheersing
  • Grip op de business case en in het bijzonder benefitsplanning
Back To Top